În aeroportul Sheremetyevo a luat foc un avion Sukhoi Superjet. Au decedat 41 de persoane

avion

În seara zilei de 5 mai, Superjet 100 de la Aeroflot Airlines a efectuat o aterizare de urgență la Aeroportul Sheremetyevo. În timpul aterizării avionului a luat foc. La bordul acestuia se aflau 78 de persoane.

Cel puţin 41 de persoane au murit după ce un avion a aterizat de urgenţă pe aeroportul Sheremetyevo din Moscova, în urma izbucnirii unui incendiu la bordul aeronavei de pasageri, informează BBC.

UPDATE: Doi minori şi un membru al echipajului şi-au pierdut viaţa după ce un incendiu a izbucnit la bordul aeronavei companiei Aeroflot, relatează presa rusă.

Un martor spune că este un „miracol” faptul că au supravieţuit atâtea persoane, 73 de pasageri şi cinci membri ai echipajului aflându-se la bordul avionului.

„37 de persoane au supravieţuit – 33 de pasageri şi patru membri ai personalului”, anunţă un oficial din comisia de investigaţie, Yelena Markovskaya. Cinci persoane au fost internate în spital.

Conform relatărilor unor martori oculari, atunci când avionul s-a ciocnit de pământ și a luat foc, unii pasageri, cuprinși de panică, au început să-și scoată bagajele de pe rafturi. Acest lucru a făcut dificilă evacuarea oamenilor din coada navei, scrie Snob.ru.

Transmisiune Live de la aeroport.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente