Fotbalistul moldovean, Alexandru Epureanu, a fost desemnat cel mai bun fundaș în Liga Superioară a Turciei

Istanbul-Epureanu-1280×640-920×460

Căpitanul naționalei Moldovei de fotbal, Alexandru Epureanu, a fost desemnat cel mai bun fundaș al sezonului 2018-2019. Acesta este legitimat la echipa Istanbul Başakşehi din anul 2014.

Echipa lui Epureanu a avut cei mai mulți jucători prezenți în echipa anului în Liga Superioară a Turciei. Vezi mai jos cum arată cea mai bună echipă a anului în Liga Turciei: Mert Günok (Medipol Başakşehir), Gökhan Gönül (Beşiktaş), Domagoj Vida (Beşiktaş), Aleksandreu Epureanu (Medipol Başakşehir), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Emre Belözoğlu (Medipol Başakşehir), Dorukhan Toköz (Beşiktaş), Edin Visca (Medipol Başakşehir), Adem Ljajic (Beşiktaş), Trezeguet (Kasımpaşa), Burak Yılmaz (Beşiktaş).

În actualul sezon sportivul moldovean a jucat 22 de meciuri pentru echipa Istanbul Başakşehi în care a reușit să marcheze 3 goluri. Alexandru Epureanu nu a mai jucat din luna martie din cauza unei infecții la genunchi.

safsdgrh

Cu patru etape înainte de sfârșitul sezonului echipa lui Epureanu are un avantaj de doar două puncte față de echipa clasate pe locul 2. Amintim că, Istanbul Başakşehi nu a câștigat niciodată Campionatul Turciei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente