Socialiștii de pe scenă: „Îi mai așteptăm o lună și mergem cu capul sus la alegeri”

58610137-365913677352687-7617709212008710144-n

Socialiștii au acuzat astăzi de pe scenă blocul ACUM de intransigență și au declarat că „sunt gata să meargă cu capul sus la alegeri”. Declarația a fost făcută în cadrul mitingului de 1 mai de astăzi. La manifestație a fost prezent și Igor Dodon care a luat de această dată postura de „lider al socialiștilor”.

„Noi, fiind cea mai mare fracțiune de opoziție am propus opoziției de dreapta să facem o majoritate parlamentară echitabilă, cinstită și intransigentă. Din păcate cei de dreapta nu au luat exemplul Germaniei, unde partidele de dreapta și de stânga s-au unit și au format o majoritate puternică. Mai au încă o lună la dispoziție”, a spus Dodon.

„Îi chem pe toți să găsească „bărbăție” și să facă acest pas. Noi l-am făcut. Noi ca partid l-am făcut deja. Să încetăm războaiele geopolitice”, a mai adăugat liderul PSRM.

În urma alegerilor parlamentare din 24 februarie în Parlament au intrat patru partide. Până în acest moment au existat încercări de a forma o majoritate parlamentară, însă singurele tentative au fost doar declarații ale partidelor și o întâlnire față în față între PSRM și PD la președinție, dar și PSRM și ACUM la Parlament.

(video) „Mir, Trud, Mai”. Partidul Socialiștilor organizează un marș de 1 mai

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente