Cunoaște ambasadori, rectori, regizori și jurnaliști internaționali la Școala de Vară din Râșnov, România. Cum te înscrii

Rasnov-Romania

La Râșnov, România, se organizează Școala de Vară (Festivalul de Film şi Istorii Râşnov) destinată liceenilor, studenților, masteranzilor și doctoranzilor. Pentru a fi ales în calitate de participant la Festivalul de Film şi Istorii Râşnov trebuie să scrii un eseu de maxim 3 pagini cu tema „Libertatea de expresie în Republica Moldova în 2019”.

Studenții moldoveni cu vârsta de până la 27 de ani, interesați de istorie, politică, relațiile internaționale vor face parte din cea mai intensă experiență a vieții lor de student. Aici își vor crea o rețea internațională de conexiuni care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, vor cunoaște Ambasadori, profesori și rectori, artiști, regizori, analiști politici și jurnaliști. Organizatorii nu au uitat și de partea de divertisment. Ei vă promit distracții de calitate.

Pentru a beneficia de această oportunitate trimiteți pe la adresa [email protected] un CV actualizat și eseul despre care am scris mai sus.

Deadline-ul este 1 iunie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente