Ești doctorand sau ai patru ani de experiență într-un domeniu de cercetare? Câștigă bursa Marie Skłodowska-Curie (MSCA) 2019

m

UE lansează programul de burse individuale Marie Skłodowska-Curie (MSCA) 2019. Prin urmare, cercetătorii din întreaga lume sunt îndemnați să participe. 

Cercetătorii din întreaga lume care au o diplomă de doctorat sau cel puțin patru ani de experiență de cercetare, cu normă întreagă, sunt invitați să-și expedieze fișele de candidatură pe adresa.

Pot fi finanțate toate domeniile de cercetare. Bursa MSCA finanțează o varietate de discipline, începând de la fizică și finalizând cu cercetarea lingvistică, și începând de la științe ale sănătății și finalizând cu modelarea matematică.

Grantul oferă o alocație care acoperă costurile de viață, de călătorie și de familie. În plus, Bursa UE acoperă costurile de formare, de networking și cercetare, precum și costurile de gestionare și costurile indirecte ale proiectului. Grantul este acordat organizației-gazdă, de obicei universității, unui centru de cercetare sau unei companii din Europa.

Termenul limită pentru depunerea dosarului este 29 septembrie 2019. 

Mai multe detalii despre programul de burse și termenul limită de aplicare pot fi găsite pe link-ul următor.

Image may contain: one or more people and text

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente