Vrei să fii lider/ă la tine în comunitate? Înregistrează-te la sesiunea „Tinerii Lideri Liceeni”

elevi-920×608

Organizația de liceeni a Tinerilor DA lansează evenimentul „Tinerii Lideri Liceeni” prin care își propune instruirea elevilor despre importanța activității civice și implicarea lor în procesul decizional. Tinerii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 16-19 ani.

Tinerii care se vor înregistra în calitate de candidați pentru participare la acest eveniment vor trebui să susțină un interviu. Cei mai buni 50 de liceeni din Republica Moldova vor fi selectați în final pentru a beneficia de acest training.

Pentru ei se vor organiza 2 zile de instruiri cu cei mai buni traineri din cadrul Institutului Republican Internațional (IRI). La sfârșitul programului, participanții vor primi certificate de participare și diplome din partea organizației de tineret a Platformei Demnitate și Adevăr – Tinerii DA cât și din partea IRI.

De ce trebuie să participi?

# Vei acumula experiență în domeniul civic împărtășită de cei mai buni traineri din Republica Moldova

# Vei avea partea de un weekend plin de informații utile despre importanța implicării tinerilor# Vei forma legături cu alți tineri activi

# Îți vei dezvolta abilitățile de comunicare și lucru în echipă.

Data limită pentru înregistrare este 17 mai. Interviurile pentru selectarea beneficiarilor vor avea loc în perioada 18 – 23 mai. Evenimentul va avea loc în zilele de 25-26 mai, la Chișinău.

Înregistrează-te acum în acest formular. Locurile sunt limitate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente