Mergi la fotbal sau mergi la distracție? Care sunt evenimentele zilei de vineri

audience-band-celebration-1449795

Și în această vineri ai opțiuni. Mai jos noi îți propunem câteva din ceea ce poți alege.

#Meet an American: Edward S Echohawk

America House vă invită la tradiționalul eveniment „Meet an American”. De această dată este Edward S Echohawk, membru al tribului Pawnee al națiunilor pre-columbiene din American de Nord. Mai multe detalii aici. 

#Aspect & Dj Alex Zander. Retro Party | 25 Apr

Mai multe detalii aflați aici. 

#Tapecut (SPB) | Magic Flowers

Mai multe detalii găsiți tot pe acest link. 

#Hip Hop & RnBass Party with #thedark!

Tusa de Hip Hop, aduce și marea sălbăticie, în sensul de distracție și petrecere pe cinste, sub ritmurile de rnb și hip hop cel mai ușor e să-ți manifești sexualitatea și atunci când mai ai 2 păhărele la bord, nu există nici o problemă în sensul ăsta. Nouă ne place când oamenii se simt bine și scopul nostru e să fii plin de bucurie și să te manifești așa cum îți place!!! Pentru asta de Party se va ocupa #thedark!!! Vezi mai multe aici. 

#FC Codru – FC Zimbru

NTRAREA GRATUITĂ la meciul FC Codru – FC Zimbru | Hai la fotbal! ?⚽? Vino GRATIS pe stadionul Zimbru-2 și Susține Zimbru Chișinău – echipa orașului tău! Vezi mai multe detalii aici. 

#CIMITIRUL ANIMALELOR

Louis Creed, soția sa Rachel și cei doi copii ai săi, Gage și Ellie, se mută într-o casă din mediul rural unde sunt bineveniți și luminați de Pet Sematary, – un cimitir al animalelor aflat în apropiere de casă. După ce pisica lor este calcată de un camion, Louis se hotărăște să o îngroape în cimitirul misterios de animale de companie, ceea ce nu este o idee prea buna… Bazat pe romanul cu acelasi nume de Stephen King.

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente