Ai absolvit unul dintre programelor de schimb ale Guvernului SUA? Înscrie-te și participă la „Alumni Regional Trainings”

1

Programul „Alumni Regional Training — ART 2019”, implementat de Asociația pentru Dezvoltare Creativă (ADC) și finanțat de către Ambasada SUA în Moldova, este spațiul de instruire pentru absolvenții programelor de schimb ale Guvernului SUA.

ART 2019 are drept scop dotarea absolvenților cu instrumente, informații, abilități utile și inovatoare pentru a răspândi și pune în practică experiența acumulată în SUA. Prioritate se va acorda absolvenților care au participat în programele de schimb din ultimii 3 ani.

Activitatea programului va avea loc pe 14-16 iunie 2019. Cheltuielile de cazare, mâncare și transport sunt asigurate de către organizator. ART 2019 se va desfășura în limba română, cu posibilitatea unor sesiuni în limba rusă.

Trainerii sunt absolvenți ai programelor de schimb ale Guvernului SUA, care au experiență de facilitare/ instruire.

La fel, sunteți invitați să exprimați în acest formular dorința de a oferi sesiune de informare/instruire pe o temă/domeniu în care aveți experiență.

Completează aici formularul de înregistrare. Termenul limită – 3 mai 2019. 

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să contactați persoanele responsabile ale programului: Mariana Țurcan, Director Executiv ADC și Inga Daranuța, asistentă de program ADC. Email: [email protected]

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente