Încă nu te-ai înscris la „Tech Women Summit”. Află 5 motive care te vor convinge să vii la eveniment

ijuh

A rămas doar o zi până la „Tech Women Summit”, evenimentul dedicat în exclusivitate fetelor și femeilor care activează în industria IT din Republica Moldova. Reuniunea va avea loc în data de 23 aprilie și se va desfășura la inițiativa Asociației Naționale a Companiilor din domeniul TIC (ATIC) și a Comunității „TECH Women”.

Noi vom scoate în evidență 5 motive pentru care trebuie să mergi la summit, în cazul în care mai stai pe gânduri:

# 1. Transfer efectiv de cunoștințe și know how. Într-un domeniu în care schimbările se produc cu cea mai mare repeziciune, este imperativ să îți menții cunoștințele actuale și relevante, să fii mereu „pe undă” și să dezvolți avantaje competitive. La Tech Women Summit vei avea parte de oportunități excelente de a învață de la liderele industriei, de a explora posibilități care ar putea să transforme radical parcursul tău profesional sau ar putea să îți deschidă noi perspective de carieră.

# 2. Prezența speakerelor cu renume internațional. Speakerele participante la eveniment sunt femei-exemplu care au ales o carieră în domeniul tech, au reușit să o dezvolte cu succes și acum sunt cunoscute și apreciate în întreaga lume. Sunt șase la număr, vin din Franța, Olanda, România și Moldova și vă așteaptă cu discursuri fascinante, inspirate din experiența proprie.

# 3. Posibilitatea de a interacționa cu profesionistele din domeniu. Participarea la acest eveniment îți va oferi posibilitatea de a interacționa cu femeile care au aceeași pasiunepentru domeniul IT și care împărtășesc experiențe similare. Vei cunoaște o comunitate  vibrantă, deschisă spre comunicare, susținere, colaborare.

# 4. Pastila de motivație și inspirație. Vei avea parte de istorii de succes care inspiră, vei afla cum poți valorifica provocările care îți apar în cale și cum le poți transforma în oportunități.

# 5. Participare gratuită. Primul summit organizat pentru femeile și fetele din IT îți oferă oportunitatea de a crește în acest domeniu, îți oferă recomandări din prima sursă și te inspiră pentru a dezvolta proiecte originale și de perspectivă. Participarea la „Tech Women Summit” este gratuită și este posibilă doar în baza înregistrării prealabile pe acest link.

Agenda evenimentului poate fi accesată aici .

Locurile sunt limitate, iar accesul în sală va fi permis în baza formularelor completate. „Tech Women Summit” este organizat de către Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC în parteneriat cu Platforma/Comunitatea „TECH Women” și cu susținerea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională, a Guvernului Suediei și UN Women.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente