(foto) La 11 ani va concura cu mii de elevi din întreaga lume. Gabriela Lupăcescu va reprezenta Moldova la un concurs internațional de engleză

57585123_1079198365614446_4065406310550601728_n

Republica Moldova va participa în acest an pentru prima dată la finala concursului internațional de limbă engleză „Hippo English Competition”. Centrul pentru Dezvoltarea Relațiilor Internaționale din Căușeni a reușit să pregătească o tânără care s-a calificat în lotul de doi elevi, care vor reprezenta Republica Moldova la această competiție.

Este vorba despre Gabriela Lupăcescu, elevă în clasa a V- a, la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Căușeni. Gabriela a reușit să treacă de faza preliminară din 23 februarie și semifinala din 30 martie, calificându-se în finală. Ea frecventează cursurile Centrului pentru dezvoltarea Relațiilor Internaționale de cinci ani și stăpânește fluent limba engleză.

shfbhfjhf

Finala concursului „Hippo English Competition” se va desfășura în perioada 11-12 mai în Italia, Lido di Jesolo. Gabriela, alături de de celălalt finalist care are 15 ani și este din Chișinău, Gheorghe Tutunaru, vor reprezenta Republica Moldova. Elevii vor concura cu mii de participanți din Turcia, Malaezia, Albania, Croația,Ucraina, România, Serbia, Italia, Bulgaria, Macedonia, Latvia, Filipine, Pakistan, Kîrgîstan, Mogolia, Indonezia și Georgia.

Concursul este organizat de „Global Hippo Association” și are loc anual. În 2018, au participat la competiție 15 mii de elevi din peste 20 de țări din lume. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente