Recomandări #diez. Evenimente interesante pentru un sfârșit de săptămână reușit

evenimente
Foto: Rawpixel.com

E sfârșit de săptămână, iar timpul pare-se că a început să țină cu noi și afară s-a încălzit nițel. Iar pentru ca sfârșitul de săptămână să fie chiar reușit, echipa # diez ți-a pregătit câteva evenimente interesante, care vor fi pe placul tău, dar și a prietenilor tăi.

#Sunstroke Project Live Concert – Mango

sunstroke

Ce poate fi mai relaxant pentru o seară de vineri, decât un concert cu muzică bună, unde să te distrezi și dansezi pe măsură. Dacă ești fan Sunstroke Project, atunci băieții te așteaptă la un concert live. Mai multe detalii găsiți AICI.

#MAKE It LOUD! with DJ the LIGHT

petrecere

Vinerea se întoarce cu o nouă lovitură. Petrecerea MAKE IT LOUD cu fabulosul DJ The LIGHT la mixer. Cu siguranță va fi cea mai explozivă și tare noapte din Capitală. Mai multe detalii AICI.

#Wine & Food pairing

wine

Weekendul nu e weekend fără vin. De aceea vineri, începând cu 19:00, #Rozmarin Cafe și Vinăria #DAC te invită la Wine&Food pairing. Bucătarul Emil Bojescu și sommelierul Daniel Frumusachi vă vor face seara memorabilă, cu un meniu unic de bucate și vinuri, gândite să se potrivească perfect. Mai multe detalii AICI.

#Spectacolul „Livada de vișini”

livada cu vișini

Dacă sunteți iubitor de teatru, atunci sunteți așteptat la piesa „Livada de vișini”, care va fi jucată la Teatrul Național „Mihai Eminescu”. Spectacolul este o tragicomedie, care redă savuros setea de iubire împărtășită și nevoia de sens, și împlinire. Mai multe detalii AICI.

#Party with Terra Blvck

terra

Terra Blvck este un tânăr dj, dar care are în spate o experiență de invidiat, care de fiecare dată face o atmosferă mega faină. Deci, Vineri vă așteaptă o nebunie totală cu muzică aleasă din RnB, HipHop și multe hituri faine. Mai multe detalii AICI.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente