(foto) Lista celor 4 echipe calificate în semifinalele Ligii Campionilor. Pentru când sunt programate meciurile

D4Xh7_gW0AAGXtz
Foto: twitter.com/ChampionsLeague/

UEFA Champions League și-a decis echipele care vor lupta în semifinalele turneului. După meciurile jucate în sferturile de finală: Ajax Amsterdam, FC Barcelona, Tottenham și Liverpool sunt echipele care își continuă drumul spre cel mai important trofeu pentru cluburile de fotbal.

#Ajax Amsterdam

D4Tc8YYXkAECMQA

Echipa din Olanda a trecut în sferturi de una din favoritele acestui sezon de UEFA Champions Leaguie, Juventus. Ajax s-a calificat datorită victoriei din deplasare cu scorul de 2-1 în meciul de pe teren propriu partida s-a încheiat la egal, 1-1.

#FC Barcelona

D4TIZS9XoAAPw5q

Campioana Spaniei a reușit să se califice în semifinalele competiției după ce a trecut de Manchester United. Echipa de pe Camp Nou a câștigat ambele meciuri reușind să marcheze de patru ori fără ca să primească vreun gol în poarta sa.

#Liverpool

D4Yck3BWkAAckIb

Echipa de pe Anfield a reușit cea mai sigură calificare, după ce a obținut victorii în ambele meciuri ale sferturilor de finală cu scorul la general de 6-1.

#Tottenham

D4Yg0XjW0AAUG4K

Tottenham s-a calificat dramatic după ce a trecut de Manchester City datorită avantajului golului marcat în deplasare. În meciul de pe Etihad Stadium echipele au înregistrat un nou record în UEFA Champions League, au marcat 5 goluri în doar 21  de minute. Manchester City a câștigat meciul retur cu scorul final de 4-3, dar pentru că în deplasare nu a înscris nici un gol echipa lui Guardiola rămâne al doilea an consecutiv fără semifinalele Ligii Campionilor.

În urma tragerii la sorți în semifinalele competiției: Ajax Amsterdam o va întâlni pe Tottenham, iar Liverpool se va confrunta cu FC Barcelona pentru un loc în finală. Meciurile tur sun programate pentru 30 aprilie-1 mai, iar  returul pe 7-8 mai.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente