Elevi internați la spital cu halucinații. Aceștia s-au intoxicat, după ce o colegă i-a servit cu prăjituri cu marijuana

make-weed-brownies-cover

Șase elevi de la o școală din Londra au fost internați la spital cu halucinații puternice. Aceștia au ajuns la spital după ce o colegă i-a servit cu prăjituri umplute cu marijuana. Profesorii au chemat poliția și ambulanța. 

Tânăra, de asemenea e internată alături de colegii săi. Aceasta are 16 ani și a spus polițiștilor că a gătit prăjiturile acasă. Adolescenta credea că ar fi „amuzant” să-și vadă colegii drogați.

„Prăjiturile erau pline de droguri, conţineau echivalentul a şase ţigări rulate pline de marijuana. Copiii halucinau puternic. Profesorii au realizat că ceva nu este bine şi i-au luat la întrebări pe elevi. Ei le-au spus că au mâncat prăjituri cu droguri. Un alt profesor a sunat la urgenţe şi o mulţime de ambulanţe şi maşini de poliţie au sosit la faţa locului. Din fericire, s-a intervenit la timp şi niciun copil nu a avut de suferit”, a declarat o sursă apropiată anchetei, potrivit Daily Mail.

Acum adolescenta este anchetată de poliţie, având în vedere că marijuana este un drog ilegal în Marea Britanie. Când a făcut prăjiturile, tânăra de 16 ani se afla în casa tatălui său.

Cazul a avut loc pe 19 martie anul curent.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente