Dorești să-ți faci o carieră în cadrul MAI? CIU te invită să afli mai multe detalii despre acest subiect

mar_20950000
Foto: Publika

Dorești să urmezi o carieră în cadrul Ministerului Afacerilor Interne sau pur și simplu ești pasionat de subiectul integrității la locul de muncă și al anticorupției? Centrul de Informații Universitare te invită să participi la o masă rotundă cu tema „Integritatea în cadrul MAI” care va avea loc pe data de 23 aprilie, cu începere de la ora 17:00, la sediul CIU, pe adresa str. Pușkin 16, mun. Chișinău.

Moderatorul acestei întâlniri este Andrei Botnariuc, Șef de direcție al Serviciului protecție internă și anticorupție al Ministerului Afacerilor Interne, absolvent al programului de burse „Civil Service Awards”, anii 2012-2014, absolvent al Ecole Nationale d’Administration, Franța, masterat în Prevenirea Riscurilor și Gestionarea Situațiilor de Criză, având o experiență bogată atât în țară, cât și peste hotarele ei.

Andrei ne va relata despre experiența sa în calitate de angajat al MAI, care sunt avantajele unei cariere în cadrul MAI, despre conceptul de integritate la locul de muncă, precum și politicile statului în lupta cu corupția.

Participarea la sesiune este gratuită. Vă puteți înregistra AICI!

Sesiunea dată este prima dintr-o serie de întâlniri interactive pe care Centrul de Informații Universitare planifică să le organizeze cu participarea absolvenților programelor de burse OSF (Open Society Foundations) și cu bursieri ai programelor de burse naționale administrate de către CIU. Aceasta va fi o modalitate exclusivă de a provoca tinerii implicați social și potențialii lideri la un dialog productiv, dar și o oportunitate pentru absolvenții burselor noastre de a-și împărtăși experiența de alternativă, precum și cunoștințele lor profesionale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente