În perioada Sărbătorilor Pascale, călătorii vor beneficia de un regim simplificat de trecere a liniei administrative în Transnistria

19003023_big1555410012
Foto: moldpres.md

Persoanele care vor circula în regiunea transnistreană în perioada Sărbătorilor Pascale, care vor avea loc între 25 aprilie și 7 mai 2019, vor beneficia de un regim simplificat de trecere a liniei administrative.

Această măsură a fost luată după ce Chișinăul a solicitat Tiraspolului să asigure trecerea necondiționată pe linia administrativă pentru persoanele care doresc să-și viziteze rudele, cei apropiați sau prietenii, scrie moldpres.md.

Totodată, pentru oficialii care intenționează să se deplaseze în regiunea transnistreană, aceștia sunt rugați să apeleze Biroul politici de reintegrare, în termen de 3 zile lucrătoare, înainte de vizita planificată.

Persoanele pot contacta Biroul la adresa de email: [email protected], fie pentru alte informații și detalii la tel.: 0(22) 250 296.

În cazul apariției potențialelor incidente, persoanele sunt rugate să apeleze delegația Republicii Moldova în Comisia Unificată de Control (tel.: 0797 71 466, Comandamentul Militar al Forțelor de Pacificare a Republicii Moldova, care activează 24h/24h).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente