Ești absolvent și vrei să-ți faci studiile în România? Întreabă tot ce vrei să știi despre admiterea la universitățile de peste Prut

n

Având în vedere faptul că ne apropiem de sfârșitul anului școlar, iar după aceasta va urma perioada de admitere la studii liceale și universitare, organizatorii Târgul Universităților din Republica Moldova vin la absolvenți cu un formular unde aceștia pot lăsa toate întrebările pe care le au în raport cu admiterea la universitățile din România. 

Admiterea la universitățile din România pot părea dificile dacă te apuci singur să parcurgi acest drum. În ajutorul absolvenților vin organizatorii Târgului Universităților din Moldova. Aceștia au creat un formular prin care își propun să ajute tinerii absolvenți ai ciclului liceal.

Prin urmare dacă nu știi de care documente ai nevoie pentru a depune la o universitate, dacă ești la dubii în raport cu instituția pe care să o alegi, dacă ai întrebări în legătură cu bursa, cazarea, cheltuielile săptămânale, notele semestriale sau altele, nu ezita să adresezi aceste întrebări basarabenilor care își fac studiile în România.

„Suntem basarabeni care ne facem studiile în diferite orașe din România! Suntem oamenii care vă pot răspunde la întrebările legate de admiterea în România! Am simțit pe pielea noastră ce înseamnă admiterea și cât de greu e uneori să găsești un răspuns corect”, spun tinerii organizatori.

Vezi aici formularul!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente