Cunoaște o persoană prin schimbul de cărți preferate. Interact Chișinău vine cu un nou proiect pentru toți cei pasionați de lectură

carti_46098900

Interact Chișinău vine cu un nou proiect pentru toți cei pasionați de lectură. BookPal este oportunitatea tinerilor de a citi noi lecturi în circumstanțe mai misterioase decât de obicei.

Participanții sunt invitați să se prezinte cu cartea lor preferată, spre a primi alta în schimb. Nu contează genul, titlul sau autorul cărții preferate, doar dorința ta de a face un schimb de experiență inedit, nu numai dintre cartea ta și cea a altui tânăr sau tânără, dar și dintre emoțiile care vă sunt trezite de acea operă literară.

Nimeni nu știe ce carte sau a cui aparține aceasta, dar cu siguranță că există posibilitatea de a afla! Luând acasă obiectul împachetat, înăuntru va fi găsită adresa de email a proprietarului. Astfel, tinerii își pot împărtăși gândurile și opiniile prin corespondență cu un străin, care se află în aceleași circumstanțe ca și ei.

Ulterior tinerii își vor returna cărțile înapoi și vor avea posibilitatea să cunoască persoana cu care au vorbit până acum și să afle dacă așteptările create vor fi întâlnite sau întrecute.

Persoanele interesate se pot înregistra AICI. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

Evenimentul va fi organizat vineri, 19 aprilie, la Biblioteca B.P. Hașdeu (bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, 148).

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente