Educație calitativă și distractivă. Înscrie-te la noul curs lansat de Asociația Națională a Dezbaterilor Academice

28educatie_elevi_bacalaureat_international_w1638_h1092_q100
Foto: SMI Serviciu Media Informational din Moldova

Crezi că e timpul să îi oferi copilului oportunitatea la educație calitativă, de impact, relevantă și distractivă? Asociația Națională a Dezbaterilor Academice va lansa un nou curs de dezbateri pentru copii.

În cadrul acestui cursului, copiii vor avea parte de traininguri intensive combinate cu jocuri interactive, care vor ajuta în formarea capacităților oratorice și intelectuale. În cadrul cursului pot fi înscriși copii cu vârstele între 7-12 ani. Cursul va fi organizat la Biblioteca „Onisifor Ghibu” și va dura 2 luni.

Vezi mai jos ce presupune clubul extracuricular Junior Debate:

#Dezbaterile academice sunt un joc compus din 2 echipe a câte 3 jucători. În acest joc, vorbitorii din ambele echipe își expun păreri argumentate pe baza unei tematici propuse. Un arbitru calificat decide învingătorul pe baza unor reguli.
#În timpul ședințelor de club, copiii vor însuși regulile acestui joc, tehnici de oratorie, tehnici de argumentare, tehnici de lucru în echipă și tehnici de colectare de informație.
#La finele cursului, se va organiza un campionat între echipele participante. Două echipe învingătoare vor juca finala în format demonstrativ pentru toți participanții, inclusiv părinții.

Copiii vor fi certificați pentru activitatea din cadrul clubului. Cei interesați se pot înscrie AICI. Pentru mai multe detalii urmăriți pagina oficială a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente