Moldova Agroindbank dă LIBER la cumpărături în rate. Se anunță lansarea unui proiect unic pe piața din țară

sad

Moldova Agroindbank anunţă lansarea unui proiect unic pe piaţa creditelor de consum din ţară: primul card de credit cu achitare în rate la 0% dobânda, întitulat Liber card, pentru ca tu să ai liber la cumpărături.

Este un proiect bazat pe parteneriate cu agenţi economici din ţară pentru a oferi un instrument simplu si comod de achitare a cumpărăturilor în rate, fără  drumuri multe la bancă, fără dobânzi şi alte costuri.

Cardurile vor fi emise gratuit, fără taxe de emitere sau deservire anuală, iar posibilitatea de a achita în rate, fără dobândă oferă libertate şi comoditate maximă deţinătorilor Liber card.

Oleg Paingu, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere al băncii, a menţionat că Liber card este o oportunitate pentru orice agent economic, comerciant sau prestator de servicii, de a deveni mai atractiv pentru un număr mai mare de cumpărători, datorită modului de achitare în rate şi fără dobândă.

„Suntem deschişi să colaborăm pe marginea acestui proiect cu companii de orice dimensiuni şi din diverse sfere de activitate, de la retaileri de electrocasnice, echipament electronic, mobilier şi materiale de construcţii, până la servicii medicale, studii şi educaţie, săli de sport, călătorii, servicii de reparaţii şi multe altele. Pe toţi ne reuneşte aceeaşi dorinţă – să facilităm accesul la produse şi servicii pentru toate categoriile sociale şi, implicit, să contribuim la creşterea nivelului de trai al populaţiei,” a adăugat Oleg Paingu.

Liber card îţi va permite să achiţi o gamă vastă de produse şi servicii în rate, fără comisioane şi fără dobânzi, comod şi convenabil pentru tine.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente