Cultivă pomușoare asiatice în Moldova sau asigură iepurașii cu case. Votează cea mai curajoasă afacere din țară

collage

Spiritul antreprenorial a început să se dezvolte activ în ultima perioadă în Moldova. Tinerii devin din ce în ce mai curajoși și nu ezită să-și încerce puterile în acest domeniu. Mai „fură” din experiențele internaționale, iau credite și reușesc. Pentru că tinerii trebuie încurajați, Prime Capital a lansat un concurs inedit.

„Top 20 de afaceri din Moldova” este un concurs în care participă cei mai curajoși antreprenori din țară. Aceștia, au acumulat experiență internațională și au venit s-o implementeze în Moldova. Afacerile cuprind o serie vastă de domenii. Printre acestea sunt afaceri care asigură iepurașii cu case, primul brand de lenjerie de lux din Moldova, pomușoare asiatice cultivate pe terenurile din țară, afaceri cu arome de cacao sau un brand vestimentar pictat manual.

Dacă vrei să afli mai multe despre antreprenorii înscriși în cadrul concursului poți să vezi aici istoriile lor de succes și să hotărăști cine merită să-și extindă afacerea. Antreprenorul care va acumula cele mai multe voturi se va bucura de un premiu special din partea organizatorilor.

Topul se numește afaceri curajoase, pentru că este vorba de moldovenii care au avut curajul să revină în țară după ani de muncă peste hotare și au reușit să deschidă o afacere la noi acasă.

1 2 3 4 5

###

„Prime Capital” este o organizație de creditare non-bancară, cu capital străin, specializată în oferirea împrumuturilor ipotecare și împrumuturilor pentru afaceri. „Prime Capital” și-a început activitatea în anul 2006, fiind prima companie de creditare ipotecară din Republica Moldova, marcând o creștere și o dezvoltare rapidă.

În 2018 Prime Capital a lansat o linie de creditare Micro, oferind clienților credite în diverse valute, inclusiv fără gaj. Compania „Prime Capital” are scopul de a oferi clienților săi servicii de înaltă calitate și o diversitate largă de produse de împrumut.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente