Inteligența Artificială este viitorul și merită să fie explorată drept resursă valoroasă în orice domeniu de activitate; din această cauză vino la un nou eveniment Startup Grind Chișinău cu Andrei Nagy, pe 28 martie, în cadrul Innovatic Fest la Muzeul Național de Istorie a Moldovei.

Andrei Nagy este co-fondator și director operațiuni AlphaBlock, un startup bazat pe inteligență artificială care construiește soluții de management a investițiilor evaluat la 15 milioane de dolari. AlphaBlock tinde să revoluționeze sectorul FinTech, având viziunea de a construi un internet validat prin integrarea tehnologiilor blockchain.

Andrei a contribuit la dezvoltarea și susținerea unor echipe de antreprenori care au reușit să își scaleze afacerile și să ofere soluții în domenii precum:

# Transformare Digitală;

# Managementul Proceselor;

# Securitate Cibernetică;

# Internet of Things;

# Analiză de Date Avansată;

p

Agenda evenimentului:

6:00 PM – 6:45 PM Socializare, pizza și băuturi răcoritoare (incluse în preț)

# 6:45 PM – 7:10 PM Keynote: Inteligență Artificială și Oportunități de business

# 7:10 PM – 8:00 PM Dialog cu Andrei Nagy și Q&A

# 8:00 PM – 9:00 PM Socializare, pizza și băuturi răcoritoare (incluse în preț)

După o discuție captivantă, veți avea oportunitatea să interacționați cu alte persoane minunate care vor fi prezente la eveniment. La Startup Grind vă veți face prieteni, nu doar contacte.

Data și ora: 28 martie, 18:00 – 21:00

Locația: Muzeul Național de Istorie a Moldovei, str. 31 August 1989, 121

Cu biletul la eveniment ai și acces gratis la Innovatic Fest. Locurile sunt limitate, grăbește-te să îți rezervezi locul aici.

Dreamups General Partner: Orange Moldova

Event Supported by: European Fund for Southeast Europe (EFSE) Entrepreneurship Academy, Mobiasbancă – Groupe Société Générale and ISD