Recomandări #diez. La ce evenimente să mergi marți, 26 martie

OSYDUN9TKJ
Foto: Burst

Săptămâna aceasta a început cu soare și asta ne bucură mult și dacă tot avem timp frumos ar fi bine să ne completăm zilele cu evenimente pe măsură. Echipa #diez îți aduce cele mai bune recomandări pentru marți, 26 martie.

#Innovatic Fest/Roboshow

Din 1 martie până în 12 mai 2019, la Muzeul Național de Istorie interacționezi cu tot ce înseamnă tehnologie, descoperi calitățile uimitoare ale roboților, te bucuri de experiențe inedite în zonele VR (un mediu artificial, creat cu ajutorul computerului).

Mai multe detalii găsești AICI!

#Festivalul Filmului Francofon

Festivalul Filmului Francofon va derula de la 25 la 31 martie la Chișinău, la Centrul cultural Odeon, precum și la Tiraspol. Acest Festival, așteptat cu nerăbdare de publicul din Moldova, vă avea loc în cadrul zilelor francofoniei și reprezintă o ocazie, din păcate prea rară în Moldova, de a descoperi noutățile cinematografului francez sau francofon în toată diversitatea și bogăția sa.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Invitația la Vals

Teatrul Geneza Art vine cu o „Invitație la Vals” către spectatori. Unul dintre cele mai îndrăgite titluri de către cititori, considerat un fenomen unic în literatura română. Romanul „Invitația la Vals” de Mihail Drumeș.

Un spectacol – mărturisire, cu o avalanșă de trăiri, care va pătrunde în conștiință și va atinge struna emoționalului.

Mai multe detalii despre spectacol găsești AICI!

#Ședința Top Toastmasters din 26. 03. 2019

Top Toastmasters Club (Chișinău) este o platformă unde ai oportunitatea să-ţi dezvolți abilităţile de comunicare şi de leadership.

„Pentru data de 26 martie 2019 avem o ședință deosebita. Te invităm și pe tine să vii alături de noi ca să învățăm împreună”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

#3 Sud Est-Discoteca / Amintirile ma răscolesc – Chișinău

3 Sud Est te invită în mașina timpului pentru o călătorie muzicală, din anii când mergeai la Discotecă până în zilele noastre.

Dacă „Amintirile vă răscolesc” vă așteptăm la un Retro Show de neuitat la Palatul Național „Nicolae Sulac” din Chișinău, să cântăm împreună cele mai iubite refrene ale acelor ani, laolaltă cu piesele actuale ale 3SE.

Mai multe detalii găsești AICI!

#CAPTAIN MARVEL 3D

Primul film Marvel cu o supereroină în centrul atenției ne-o arată pe Carol Danvers, o pământeancă ce preia structura genetică a iubitului ei Captain Mar-vell în urma unui accident.

Mai multe detalii despre film găsești AIC

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente