(foto) Tânăra din Moldova care gătește cele mai gustoase bucate la cel mai bun restaurant din lume din 2018

pao1

Tânăra de 25 de ani din Moldova, Doina Paulesco, a ajuns să lucreze în restaurantul Nr. 1 din lume în 2018, Osteria Francescana.

Localul este deținut de maestrul bucătar Massimo Bottura, decernat cu trei stele Michelin și desemnat cel mai bun restaurant din lume în anul 2018, scrie UNIMEDIA.

Potrivit Venezia Eventi, Doina Paulesco a absolvit cursul avansat în bucătăria italiană și a fost desemnată drept este cea mai bună studentă din cei 69 de absolvenți ai Școlii Internaționale de Bucătărie Italiană Alma.

paulesco1

Diploma Alma i-a oferit oportunitatea să muncească la restaurantul numărul 1 în lume.

paulesco2

Doina Paulesco lucrează în prezent alături de maestrul bucătar Massimo Bottura la restaurantul Osteria Francescana din orașul Modena, unde a făcut și stagiul de cinci luni. Restaurantul are trei stele Michelin și din anul 2012 s-a poziționat de două ori pe primul loc în topul celor mai bune 50 de restaurante din lume, potrivit Forbes.

paulesco3

Ghidul Michelin este un simbol al calitatii si excelentei in industria gastronomiei. A fost creat de frații André și Édouard Michelin la începutul secolului trecut. Inițial avea menirea de a ajuta șoferii să-și întrețină mașinile, să găsească cazare decentă și mâncare în timpul călătoriilor prin Franța, incluzând adresele stațiilor de alimentare, mecanici și dealerii de anvelope, împreună cu prețurile locale pentru combustibil, anvelope și reparații auto.

https://www.instagram.com/p/BoxNXkpHY7s/

 

https://www.instagram.com/p/BvRsKVEBX-a/

 

https://www.instagram.com/p/BvPGz10hXOj/

https://www.instagram.com/p/BuudfXGBe0U/

https://www.instagram.com/p/BsHB-ANhZxY/

https://www.instagram.com/p/BsHAh01hsFd/

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente