Alătură-te inițiativei Global Shapers Chișinău și fii parte a unei comunități de tineri extraordinari care tind să creeze impact în comunitățile lor, pe lângă activitatea lor zilnică. Membrii comunității sunt implicați în baza de voluntariat.

Cine este comunitatea Global Shapers?

Global Shapers este o rețea globală de comunități locale de tineri care sunt excepționali în realizările, potențialul și implicarea lor în crearea unei schimbări pozitive. Noi numim aceste comunități locale „Huburi” care sunt împărțite prin diferite orașe ale lumii. Fiecare hub definește proiectele care vor avea impact asupra comunității, aliniate la prioritățile globale. Proiectele variază de la combaterea sărăciei, lupta pentru shimbările climaterice, răspunderea la dezastre și dezvoltarea incluziunii în societate. Chiar dacă fiecare Hub are ca obiectiv principal impactul comunității locale, deseori membrii acestora se unesc cu alte huburi pentru a crea un impact la nivel global.

Comunitatea Global Shapers a început în iunie 2011, ca inițiativă a Forumului Economic Mondial. De atunci comunitatea a crescut până la 378 de Huburi în 171 de orașe din întreaga lume. Astăzi, sunt peste 7000 de membri angajați în aceste comuitați locale, implicați în dezvoltarea comunțiații în care locuiesc.

02-Who-are-the-spahers

Pentru mai multe detalii, vizitează: www.globalshapers.org

Despre Global Shapers Chișinău

Hubul din Chișinău a fost creat în 2016, alcătuit din tineri antreprenori și schimbători de opinie care s-au angajat să dezvolte comunitatea orașului în diferite sectoare. Prioritățile pentru anul curent sunt schimbările climaterice, educația de calitate, antreprenoriatul social, diversitatea și incluziunea socială.

De ce să devii membru Global Shapers Chișinău?

03-Who-can-apply
1. Pentru că ești un tânăr condus și motivat de dorința de a crea impact în orașul Chișinău și în întreaga lume.
2. Ai între 20 și 29 de ani și dorești să-ți dezvolți potențialul de lider.
3. Vrei să întâlnești și să lucrezi cu tineri motivați ca și ține din diferite sectoare din Chișinău și întreaga lume și să fii parte a comunității Forumului Economic Mondial.

Dacă cauți tineri ca și tine cu care să aduci impact în Chișinău și întreaga lume, completează formularul de aplicare până pe 30 martie 2019: https://bit.ly/2tz3oak.

Urmărește proiectul pe Facebook