Fotbal și distracție. Evenimentele zilei de vineri, 22 martie

action-backlit-beach-978695

Moldova va întâlni vineri campioana mondială, Franța, într-un meci ce se va disputa pe stadionul Zimbru din Chișinău. Totodată, mai sunt și alte evenimente, pentru cei care nu sunt chiar așa de interesați de fotbal.

#Meet the Brewer

În cadrul evenimentului veți afla mai multe despre gustul și aroma berii, cât și despre asocierea cu mâncarea, de sigur că nu vor lipsi istoria și poveștile berilor produse la berăria din Moldova.
Vom degusta 5 tipuri de beri + 1 surpriză. Vezi mai multe detalii aici. 

#Twerk It party cu #thelight!

Dj #thelight va face mare nebunie în seara de Vineri la Kiras. De ce? Pentru că el tot timpul asta face. Detalii aici. 

#Vlad Yaki [UA] | Hyptonix

Vezi mai multe detalii aici. 

#Moldova – Franța / Preliminariile EURO 2020

Echipa națională urmează să întâlnească campioana mondială în exercițiu – selecționata Franței în frunte cu legendarul fotbalist și antrenor Didier Deschamps.

Meciul secolului al Moldovei se va disputa la Chișinău, pe 22 martie, 21:45 pe stadionul Zimbru. Acces pe stadion va fi permis de la orele 19:45. Meciul va fi transmis la Moldova 1.

#Copiii cântă Bach

Elevii Liceului Republican de Muzică ”S.Rahmaninov”, Orchestra de Cameră a Liceului condusă de IGOR ERSAC, cu participarea studentelor AMTAP – ALEXANDRA PROCOPOVICI și ANASTASIA LENO (soprane)

prezintă creații de JOHANN SEBASTIAN BACH

Biletele pot fi cumpărate la Casa de bielte a Sălii cu Orgă.

#Filmul „Captain Marvel” 3D

Atunci când Carol Danvers, este expusă unei explozii puternice, ADN-ul ei fuzionează cu cel al lui Captain Mar-Vell, transformându-se într-unul dintre cei mai puternici supereroi din univers, un hibrid dintre două rase, oameni și Kree. În urma exploziei, supereroina ajunge pe Pământ. Acum, Carol Danvers este cunoscută drept căpitanul Marvel. Amintirile neclare ale acesteia, sub forma unor flashback-uri legate de viața ei pe Pământ, sunt singurele indicii că ar fi umană. Încărcată cu puterea cosmică a lui Kree, Danvers este aproape invulnerabilă în luptă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente