Ziua în care cafeaua costă versuri. „Plătește cu Poezie” și câștigă o călătorie la concertul interpretului Tom Odell

collage

De Ziua Internațională a Poeziei, pe 21 martie, tradițional Julius Meinl continuă misiunea de a face lumea mai bună prin Poezie, îndemnând oamenii să-și redescopere creativitatea la o ceașcă de cafea sau ceai în cadrul campaniei-manifest „Plătește cu Poezie”.

Cu acest prilej, organizatorii îndeamnă lumea și în acest an să transformăm versurile în monedă de schimb pentru o zi și să adăugăm un strop de inspirație poetică, încurajând oamenii să-și pună telefoanele deoparte pentru câteva clipe, să se inspire din lucrurile mărunte care ne înconjoară. Pe 21 martie se „Plătește cu Poezie” în cele 32 de locații partenere Julius Meinl din Chișinău, Bălți, Ungheni, Cahul, Cimișlia, Sângerei și r-nul. Ștefan Vodă.

Ediția 2019, are misiunea de a aduce poezia și muzica mai aproape de inimile cititorilor, deoarece „Poezia este sufletul muzicii”. Inițiativa se află la cea de-a V-a ediție în Republica Moldova și îl are ca ambasador global pe cântărețul și compozitorul premiat cu disc de platină, Tom Odell.

Anul acesta fiecare are șansa de a câștiga o întâlnire cu Tom Odell, dacă fotografiază poezia scrisă și o postează pe Instagram, însoțită de hashtag-ul #PayWithaPoemMoldova, dacă fotografiază poezia scrisă și o postează pe Instagram, însoțită de hashtag-ul #PayWithaPoemMoldova. Astfel, participantul are șansa să devină unul din cei șase câștigători ai concursului și să fie premiat cu o călătorie gratuită la concertul cântărețului. Mai multe detalii referitoare la concurs, găsiți în Termenii și Condițiile publicate pe www.meinlcoffee.com/termsandconditions. În ediția din 2018, într-un concurs similar, participantul din Republica Moldova – Victor Cociug – s-a regăsit printre cei 10 câștigători care au mers în Londra, la concertul lui JP Cooper.

Ziua Mondială a poeziei este celebrată pe data de 21 martie și este inclusă în patrimoniul UNESCO încă din anul 1999. Această zi este recunoscută de poeți și scriitori ca un eveniment remarcabil prin contribuția enormă la îmbogățirea literaturii și culturii universale. Julius Meinl, ambasadorul global al culturii cafenelei vieneze, are o relaţie strînsă cu poezia fiind sursa de inspirație pentru numeroși poeți și scriitori.

Pe 21 martie, în cele 32 locaţii participante din localitățile Chișinău, Bălți, Ungheni, Cahul, Cimișlia, Sângerei și Ștefan Vodă, iubitorii de cafea și poezie sunt așteptați să dea frâu liber sentimentelor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente