Facebook, Instagram și WhatsApp au picat. Cei care răspund de rețelele de socializare au venit cu o reacție

facebook-wil-chatdiensten-whatsapp-instagram-en-messenger-samenvoegen
Foto: dailyadvent.com

Nu pot încărca fotografii, nu se pot loga, nu pot face apeluri. Acestea sunt doar câteva probleme cu care se confruntă utilizatorii de Facebook, Instagram și WhatsApp. Probleme au afectat utilizatorii din Europa, inclusiv Moldova.

Disfuncționalitățile au început în jurul orei 18 și continuă până la ora actuală. De exemplu, mai multe persoane nu se pot loga pe Facebook, altele nu pot face postări. Probleme sunt și pe Messenger unde nu se pot expedia imagini. Pe Instagram nu se actualizează feed-ul, de asemenea nu se pot face story-uri. Utilizatorii au raportat că au întâlnit probleme și pe WhatsApp.

Cei de la Facebook au venit cu o reacție pe pagina de Twitter, menționând că sunt la curent cu faptul că unele persoane întâmpină dificultăți la accesarea aplicațiilor din familia Facebook. Momentan la această problemă se lucrează.

De asemenea, aceștia au spus că pot confirma că nu este vorba despre un atac DDoS.

Reamintim că, încă din luna ianuarie directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, anunțase despre intenţia de a unifica infrastructurile de mesagerie ale serviciilor WhatsApp, Instagram şi Facebook Messenger şi să încorporeze criptarea integrală a acestor aplicaţii. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente