„Astăzi, am făcut un dar perfect”. Ilan Șor a primit un carusel de ziua sa, de la Jasmin

collage

Ilan Șor, primarul de Orhei, și-a sărbătorit ziua de naștere pe 6 martie. Politicianul este recunoscut pentru schimbările pe care le face la Orhei și construirea Orheilandului, un parc de distracții.

Ieri, Ilan Șor a înplinit 32 de ani și cel mai ingenios cadou a venit din partea soției acestuia, cântăreața Jasmin. Interpreta i-a făcut cadou un carusel.

„Îmi place să dau daruri și îmi place să văd bucuria pe fețele celor dragi atunci când fac cadoul potrivit. „. Care este cel mai scump lucru pentru soțul meu după familie? – a doua familie, casa lui, Orheiul său nativ. A investit atât de mult efort pentru a contribui la prosperarea orașului, a avut multe nopți nedormite la birou și idei frumoase, care speră să fie implementate cât de curând posibil.

Știi, dragule, căci întotdeauna îți susțin oricare dintre angajamentele tale, deoarece apreciez faptul că ești atât de devotat muncii tale. Datorită ție, am început să iubesc Moldova.

Aș vrea să fac o mică contribuție la ceea ce faci cu o asemenea dragoste”, a publicat Jasmin pe pagina sa de Facebook și Instagram.

https://www.instagram.com/p/BurKdRRlvR9/

Ilan Șor a fost învestit oficial în funcția de primar al orașului Orhei la data de 1 iulie 2015.

Taguri: #promo
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente