Pe 14 martie, la Raddison Blue va avea loc evenimentul „Stay Tuned în HR & Busines”, unde va fi lansată una dintre cele mai influente companii de Resurse Umane din România, la Chișinău. La eveniment va fi prezent primul și singurul român care a zburat în spațial cosmic. De asemenea, pentru participanții va fi organizat un masterclass.

Creative and Bright, resseller exclusiv al programului Process Communication Model® în Republica Moldova lansează, printr-un eveniment special, programul PCM în Chișinău. La eveniment vor participa 100 de lideri de business de top atât în sesiunile de business cât și la recepția din seara evenimentului.

Proces Communication Model a fost aplicat prima dată de NASA în timpul selecției și pregătirii astronauților.

Evenimentul va fi deschis de un Keynote speech al cosmonautului român Dumitru Dorin Prunariu (n. 27 septembrie 1952). Acesta, la 14 mai 1981 a devenit primul și singurul român care a zburat vreodată în spațiul cosmic. A participat la misiunea Soiuz 40 din cadrul programului spațial „Intercosmos” și a petrecut în spațiu 7 zile, 20 de ore și 42 de minute. Este de profesie inginer aeronautic. A fost pe rând ofițer inginer în cadrul Comandamentului Aviației Militare, șef al Aviației civile române, președinte al Agenției Spațiale Române, ambasador al României în Federația Rusă, președinte al Comitetului ONU pentru Explorarea Pașnică a Spațiului Extra-atmosferic (UN COPUOS), președinte al Asociației Exploratorilor Spațiului Cosmic (ASE), vice-președinte al Comitetului de Relații Internationale al Agenției Spatiale Europene (ESA). În prezent are gradul de general-locotenent în rezervă.

Dumitru-Dorin-Prunariu-968x460

Vedeți mai jos agenda evenimentului:

add

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa