Hey, cei faci marți, 19 februarie? Vezi ce evenimente ți-a pregătit echipa #diez

Dm64xs8W4AASvKO

Băieți și fete, copii și adulți, tineri și bătrâni, fiți mai vioi în aceste zile, pentru că afară se încălzește treptat, iar organismul are nevoie de vitamina D, adică are nevoie de Soare. Iar pentru a suplini orgnismul cu acest element necesar, echipa #diez v-a pregătit o listă de evenimente „digerabile”.

#Champions League LIVERPOOL – BAYERN

Liverpool si Bayern au fiecare cinci titluri europene și se întâlnesc pentru prima dată din 2001. Cu această ocazie, The York Pub invită fanii ambelor echipe să-și susțină echipele civilizat și fără „șotii”. Făceți-vă comod pe scaun și scufundați-vă în atmosfera de pe Anfield.

#Expoziție de pictură și fotografie „I`m art”

Expoziția de pictură și fotografie „I’m art”, care cuprinde 40 picturi în diferite genuri și 30 fotografii, este organizată de Centrul de Informații GENDERDOC-M, unica organizație din Moldova care luptă pentru drepturile persoanelor LGBT.

Picturile au fost realizate de beneficiarii GENDERDOC-M în cadrul celor 20 de ateliere, organizate în parteneriat cu spațiul de artă „Cocoșul Roșu”, susținute de Ambasada Regatului Ţărilor de Jos.

Fotografiile expuse sunt realizate de Doina-Romanța Dochițan, o tânără fotografă din comunitatea LGBT. Doina a reușit să se cufunde în atmosfera de lucru a atelierelor, să intre în spațiul creator al participanților, prinzând emoțiile, astfel încât acestea să nu-și piardă din intensitate odată fotografiate.

Scopul acestei expoziții este de a arăta că arta este o dimensiune deschisă, fără limite, străină de prejudecăți, stigmă și fobii. E o lume fără frică, în care există loc pentru oricine.

Toate lucrările expuse vor putea fi cumpărate. Începutul evenimentului va fi la ora 18:30.

#Sesiuni INFO cu Brockenhurst College

Îți dorești să fii elev la unul dintre cele mai bune licee publice din Regatul Unit? Vino la o întâlnire cu membrii secției de admitere Brockenhurst College, care vor susține la Chișinău o serie de sesiuni informative pentru părinți și elevi, în perioada zilelor de 19 și 20 februarie.

Puteți opta pentru sesiunea publică din 19 Februarie, ora 17:30 sau pentru o sesiune individuală în una din cele 3 zile.

Toate detaliile + formular de înregistrare găsiți aici.

#Mergem DREPT la VOT

În contextul alegerilor parlamentare care vor avea loc în acest an, Asociația Studenților în Drept, USM, în colaborare cu Comisia Electorală Centrală își propune să informeze studenții, despre un drept fundamental ,,Dreptul la VOT”, precum și despre noua modalitate de desfășurare a alegerilor parlamentare din acest an.
Evenimentul este unul apolitic și are drept scop consolidarea cunoștințelor studenților și stimularea tinerilor de a fi cetățeni activi.

Începutul evenimentului: Ora: 13:30

Locație: aula 119, blocul de studii nr.2, USM.

#Urmărire rece

Bazat pe filmul norvegian „In Order of Disappearance” (2014), Hard Powder spune povestea lui Nelson Coxman (Liam Neeson), care încearcă să răzbune moartea fiului său, ucis de membrii unui cartel de droguri.

dfdfdf

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente