(video) Un tânăr din Rusia a făcut dintr-un Jiguli o adevărată „creație artistică”. Poliția l-a obligat să predea mașina la fier vechi

dssddss

Unui tânăr din Stavropol, Federaţia Rusă, i-a venit ideea de a face o maşină cu totul ciudată şi pentru asta i-au trebuit doar câteva ore. Creaţia sa a devenit virală pe Internet după ce un alt şofer l-a filmat în trafic, scrie auto-blog.

Serghei Artushenko a devenit faimos pentru „proiectarea unică” a unui Jiguli, pe care l-a cumpărat cu 16.000 de ruble și 10.000 de ruble pentru chletuieli adiacente. Vlogger-ul a decis să schimbe invers caroseria şi direcţia de pe şasiu, împreună cu scaunul şoferului şi volanul.

Vezi aici cum tânărul a a reconstruit mașina cumpărată special pentru acest experiment care s-a soldat cu un succes -a devenit viral pe Internet.

Într-un scurt interviu prin telefon, acesta a declarat că s-a plimbat pe drumurile oraşului natal doar câteva ore, iar pentru că imagini cu el au ajuns pe Internet, în scurt timp a rost reţinut de poliţie, amendat şi obligat să predea automobilul la fier vechi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente