Un număr record de vizitatori au fost în acest an la expoziția „Fabricat în Moldova”. La expoziție au fost prezentate produsele a 450 de companii.

La ediția curentă au participat un număr record de vizitatori, cifra fiind cu circa trei mii de persoane mai mare decât anul trecut. La eveniment au fost semnate 60 de memorandumuri de înțelegere între producătorii autohtoni și companii care vor să procure produsele fabricate în țara noastră, cu 20 de contracte mai mult decât anul trecut, transmite moldpres.md.

La eveniment au participat și delegații din mai multe țări precum Belgia, China, Franța, Italia, Kârgâzstan, Letonia, Marea Britanie, Olanda, Pakistan și România.

Vizitatorii au putut găsi la expoziție diverse produse autohtone, inclusiv alimente, băuturi, mobilă, textile și utilaje. La aceasta au fost prezentate 21 de standuri colective ale consiliilor raionale, UTA Găgăuzia și regiunii transnistrene, ultimul fiind creat în premieră.

Cea de-a XVIII-a ediție a expoziției „Fabricat în Moldova” cu genericul „Acasă. Autentic. Autohton” s-a desfășurat în perioada 30 ianuarie – 3 februarie 2019 la Centrul „Moldexpo” din capitală.