Premieră la Teatrul Alexei Mateevici. Vino să descoperi destinele umane la spectacolul „Revedere”, de Emil Gaju

revedere

Spectacolul „Revedere”, după piesa „Treapta a noua” lui Tom Ziegler, în regia lui Emil Gaju este o premiera absolută pentru Moldova. Montat la Teatrul poetic Alexei Mateevici, spectacolul ne povestește despre viața femeilor dependenți de alcool, dar în special despre viața copiilor acestora, care prea devreme au devenit maturi.

Eroina Joanna, trece printr-un proces de recuperare pentru oameni dependenți, care presupune îndeplinirea unui șir de sarcini, numite „trepte”. Treaptă a noua la care se află aceasta acum, presupune întâlnirea cu cei dragi și obținerea iertării tuturor celor cărora le-ai greșit. Pentru Joanna singurul om drag care i-a mai rămas este fiica ei, Melissa, iertarea căreia pare a fi imposibil de obținut.

Cum ar putea fi o revedere între o mamă și o fiica, dacă prima fiind alcoolică a părăsit familia , iar a doua niciodată n-a știut ce înseamnă dragoste de mamă? Oare poate aceasta întâlnire să se termine cu o îmbrățișare?

Vă invităm la o discuție în forma de spectacol despre viciile societății, dar în special despre problemele familiilor în care trăim.

Regie – Emil Gaju
Joanna – Margareta Nazarchevici
Melissa – Elena Frunze – Hatman
Eleanor – Ludmila Botnaru
Tracy – Mihaela Chiu
Sunet – Sergiu Lungu
Lumini – Anatolie Lupaşcu
Scenografia – Ciprian Antoci

Prețul biletului: 100 lei.

Biletele online le puteți găsi aici.

Pentru informații și rezervări sunați la numărul: 069162070.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente