Gmail se schimbă pentru a ușura lucrul pentru cei care sunt zilnic inundați de mesaje

apps.3214.13510798886370316.570d7786-d844-4ffb-aa6f-ac4add4f0df9

Modul în care interacționezi cu mailurile din inbox s-ar putea să nu mai fie niciodată la fel, datorită unei actualizări introduse în urmă cu câteva zile.

Potrivit playtech.ro, dacă vei face click dreapta pe un mail din versiunea web a serviciului de mail marca Google, vei putea iniția un răspuns rapid la mesajul cu pricina. Eventual, îl vei putea trimite mai departe, fără să-l mai deschizi pentru a-i vedea conținutul complet.

Dacă ai o problemă constantă cu un volum imens de mesaje, noul meniu te va ajuta să treci mai ușor prin ele. În doar câteva momente, vei putea selecta simultan mai multe mesaje și le vei putea deschide pe toate în ferestre individuale cu un singur click. Dacă vrei să le atașezi etichete pentru o sortare mai eficientă, mecanismul este același. Click dreapta pe mailurile de interes și îți alegi ce vrei să se întâmple. Dacă ai în vedere interacțiunea simultană cu mai multe mesaje, le bifezi în prealabil.

Noul meniu contextul va fi disponibil pentru utilizatorii de Google G Suite începând de astăzi. Marea masă a utilizatorilor de Gmail vor avea acces la aceste schimbări începând cu data de 22 februarie. Din acel moment, în maxim trei zile, ar trebui să avem cu toții funcțiile adiționale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente