Radu Albot va participa la un turneu internațional în SUA. Pe cine va întâlni în prima rundă sportivul moldovean

JAS_5493

Tenismenul moldovean, Radu Albot, va participa la un nou turneu internațional. Sportivul va juca în cadrul turneului ATP 250 „New York Open 2019”, care are loc între 11 și 17 februarie, în Statele Unite ale Americii.

Primul adversar al lui Radu în proba de simplu va deveni Ivo Karlovic din Croația, locul 81 în clasamentul mondial. Pe de o altă parte, sportivul moldovean a avansat în clasament și ocupă la moment locul 79.

La dublu, Radu face pereche cu John Patrick Smith din Australia. În prima rundă, echipa moldo-australiană va întâlni duetul francez Adrian Mannarino – Hugo Nys. În 2018, Radu Albot a ajuns până în sferturi de finală la turneul ATP 250 de la New York.

Amintim că, Radu Albot a ajuns până în semifinalele turneului ATP 250 de la Montpellier. 

Radu Albot a devenit primul jucător de tenis moldovean care s-a calificat în semifinală la proba de dublu a ultimului turneul de Mare Șlem US Open 2018.

Radu Albot este în continuarea în Top 100 a celor mai buni jucători de tenis ai lumii, ocupând locul 90 la simplu și locul 64 la dublu.

Citește și: 

Radu Albot a fost oprit de tenismenul italian în semifinale turneului ATP din Ningbo

Radu Albot s-a calificat în semifinalele turneului Challenger 2018. Care este următorul adversar al tenismenului moldovean

Tenismenul moldovean, Radu Albot, a câștigat turneul de tip Challenger de la Liuzhou din China

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente