Cum ar fi dacă fumul de țigară și mirosul neplăcut ar dispărea dintre voi? Săruturile ar devine mai savuroase, iar momentele petrecute în doi mai plăcute? De Ziua Îndrăgostiților, IQOS 3 poate deveni cel mai bun cadou pentru persoana iubită, dacă aceasta este fumător adult.

Nou generație IQOS 3 are un design mai stilat și funcționalități îmbunătățite, dar a păstrat principiul de funcționare – încălzirea tutunului. Datorită acestei tehnologii inovatoare, utilizatorii pot savura gustul tutunului autentic, dar fără fum, scrum și mai puțin miros neplăcut în comparație cu țigaretele obișnuite.

Și dacă nu ai motive suficiente pentru a alege IQOS, să știi că în perioada 9 – 17 februarie ai ofertă specială la gama largă de accesorii, prezentată în cele mai romantice culori. Vino la Centrul Comercial „Shopping MallDova” și creează-ți dispozitivul perfect!

IQOS 2.4 plus_valentines RO

IQOS 3_valentines RO

Mai mult, vei avea partea de o atmosferă frumoasă și alte surprize din partea echipei IQOS Moldova.

Utilizarea IQOS nu exclude riscurile pentru sănătate, asociate consumului de tutun. Produsul poate crea dependență și este destinat doar fumătorilor adulți.

Detalii suplimentare vezi pe iqos.com