Dansul emoțiilor fierbinți este o întâlnire pentru cuplurile căsătorite și pentru cele care urmează să se căsătorească în viitorul apropiat, care nu își doresc să se prindă în „dansul” negativismului, își doresc o intimitate armonioasă în relația de căsătorie, dar totuși se confruntă cu acest schimb de emoții negative.

Radu și Liuda Cucoș, căsătoriți de 17 ani, având patru copii, vor relata experiențele lor negative, dar și ce îi ajută să gestioneze corect acest „dans al emoțiilor fierbinți”.

Pas cu pas, fiind prezent la acest workshop cu partenerul tău, vei putea efectua o schemă vizuală personală, pentru a vedea conexiunea dintre mecanismele care generează aceste emoții, dorințe, frici și reacțiile personale care declanșează emoțiile, răscolesc dorințele, fricile și provoacă reacții nedorite din partea partenerului.

Mai mult ca atât, ca și cuplu, în baza schemei personale, veți descrie pașii unui „dans nou” în relația voastră, care cu siguranță va duce spre armonia căsniciei voastre.

În plus, seara va fi combinată cu unele concursuri și muzică live. 23 Februarie, ora 17:00, strada Drumul Schinoasei 6. Aici vă puteți înscrie. 

Puteți să vedeți mai multe detalii pe Facebook.