(foto) Te-ai plictisit de cuplurile îndrăgostite și romantica de 14 februarie? Lista activităților, pe care să le faci de ziua îndrăgostiților

ebb23273-d925-47a8-9742-7911738113a5
Foto: Bustle

14 februarie este sărbătoarea îndrăgostiților. Dacă te-ai plictisit romantica, inimioarele și cuplurile îndrăgostite, echipa #diez îți sugerează o serie de activități pe care să le faci independent. 

# Fă un movie day

1
Photo Credit: m2woman.co.nz

Pregătește-ți o listă de filme pe care nu ai avut timp să le urmărești și pune-te pe treabă. Un maraton de filme te va ajuta să-ți lărgești orizonturile cunoștințelor și îți vor forma o bază culturală de invidiat. Vezi aici o listă interesantă. 

# Citește, citește și iar citește!

capture
Photo Credit: independent.co.uk

Cărțile sunt cei mai buni prieteni, ele te consolează în momentele dificile și îți aduc în dar o lume întreagă încă nedescoperită. Ia un roman bun și scufundă-te în lectură. Pe alocuri poți combina cititul cu o ceașcă de ceai aromat și o ciocolată bună. Câteva recomandări, dacă nu știi cu ce carte să începi. 

# Degustă vinurile pe care nu le-ai încercat vreodată!

i
Photo Credit: Daily Mail

Nu îți propunem să îți îneci amarul, pentru că viața de unul singur își are farmecul său. Îți propunem să îți lărgești cartoteca organoleptică prin combinații și savori noi. O listă de vinuri gustoase la prețuri rezonabilă. 

# Jocuri de societate cu prietenii tăi singuri

1
Photo Credit: iwantoneofthose.com

La sigur în jurul tău sunt o sumedenie de persoane care vor să petreacă ziua îndrăgostiților în mod diferit, doar îndrăznește și propune o activitate împreună. Jocurile de societate vă va face prietenia mai trainică și vă va lăsa o serie de amintiri frumoase.  Câteva idei originale. 

# Plângi independent în pernă

giphy

Sunt momente când se adună foarte multe lucruri negative și simți necesitatea să plângi, dacă nu ai avut până acum timp să o faci, pe 14 ia-ți o zi liberă și plângi independent în pernă. Plângi nu din cauza cuiva, dar pentru că așa te simți tu mai bine.

# Gătește ceva gustos

130701-Italia-rs-159
Photo Credit: Le Logge del Vignola

Pentru unii, mâncarea e unica dragoste, dar la sigur toți iubesc să mănânce ceva gustoșel. Caută rețete noi, pe care demult ai vrut să le încerci și experimentează toată ziua în bucătărie. Idei pentru inspirație. 

# Fă curat acasă

4-worst-mistakes-people-make-in-house-cleaning
Photo Credit: housecleanersingapore.com

Ia cârpa pentru praf, un recipient cu apă și fă curat acasă. Probabil ai fost prins în mai multe proiecte, ai fost prea obosit și nu ai reușit să vezi că spațiul tău de locuit s-a transformat într-un mic haos personal. 14 februarie e timpul perfect pentru o curățenie generală.

# Pregătește-te pentru BAC (examene la universitate sau proiecte la lucru)

image-20150520-30566-1ozjww6
Photo Credit: theconversation.com

Dacă tot amânai începerea pregătirilor pentru examene, teza de licență, proiecte noi la lucru, acum trebuie să o faci. Vei fi mai productiv și vei uita de telefon, rețele de socializare și de toată romantica, inimioarele și falsul care plutește în aer, în această zi. Dacă vrei să te pregătești pentru BAC, vezi examenele la limba de instruire din anii trecuți. 

# Dormi toată ziua, pentru că așa vrei!

getty_102284500_970707970450063_47473
Photo Credit: Inc.com

Dormi, trezește-te, mănâncă și dormi din nou. Somnul în exces nu este recomandat de specialiști, însă, uneori pot fi făcute și excepții. Prin urmare, fii propria sursă de bucurie și satisfacție.

 

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente