(video) Votează Credit7! Cum ar fi dacă o companie de microfinanțare ar participa în campania electorală?

imagine articol3

La Credit7 banii nu au nici o culoare de partid, iz de politică și nici nu sunt îmbibați cu promisiuni electorale. Ne dăm bine seama că, într-o țară unde credibilitatea costă bani grei, să obții un credit avantajos la bani mărunți sună cam imposibil. Nu și pentru noi!

Poți beneficia de un împrumut rapid fără birocrație și timp pierdut pe drumuri, iar tot ce este necesar este confirmarea ta. Un singur DA este suficient, pentru ca tu să ieși din imPAS, cu „fapte, nu vorbe”, Credit7 îți oferă o soluție, atunci când ai cel mai mult nevoie de ea! Cu noi, Moldova poate fi o țară de vis, dacă știi cum să îți manageriezi eficient timpul și banii. Iar atunci când o să ai nevoie de un umăr de susținere pentru a pune lucrurile în mișcare – noi o să fim aici pentru tine.

Este logic” să vrei altceva, iar tu ai libertatea de a alege corect. Pentru că suntem mai democrați decât permite legea, am simplificat totul la maxim, păstrând doar complexitatea dorințelor tale.

Și dacă nu îți vine să crezi pe cuvânt, testeză-ne! Aplică acum pentru un împrumut gratuit  doar cu buletinul și în 60 de minute ai banii pe cont! Fără să ieși din casă și fără să îți pui ștampila prin cabinele de vot. Semnătura, ca și cererea o depui online. Pentru că știm ce înseamnă timp pierdut prin tot felul de oficii unde te simți ca la interogatoriu, am ales să îți oferim împrumutul direct pe cardul tău! În schimbul teancului de hârtii cu care să pleci acasă, noi îți livrăm codul din patru cifre care te face stăpân pe banii tăi, instantaneu și cu un singur click.

Nu e ca și cum ne-ai încredința viitorul țării, dar poți fi sigur că ai garanția unui rezultat promis, fără să candidăm la prezidențiale.

Mai atractiv decât Credit7 poate fi doar primul credit, oferit tot de noi! Asta pentru că ne poți rambursa împrumutul, fără absolut nici o dobândă. Și nu e nici o magie, este doar felul nostru de a-ți spune mulțumesc pentru că ai ales să îți fim prieteni.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente