Filme, spectacole și știință. Unde să mergi să te distrezi miercuri, 23 ianuarie

QVXB60YFZB-920×613

Petrece-ți timpul tău liber după o zi de muncă sau studii. Echipa #diez a pregătit o listă de evenimente culturale pentru cei mai pasionați oameni ai frumosului. Iată care sunt acesta.

#Frumoasa călătorie a urșilor panda

Teatrul „Geneza Art” te invită la spectacolul „Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” de Matei Vișniec, în regia Danielei Burlaca.

Prețul biletelor este 150 de lei. Le puteți comanda de pe iTicket sau le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746

#Spectacolul pentru copii „Fata morarului”

Teatrul poetic Alexei Mateevici invită cu drag părinții și copiii la premiera spectacolului „Fata Morarului” după motivele poveștii Fraților Grimm. Un spectacol, despre situații fără ieșire, despre minuni neașteptate și despre faptul că orice minune își are prețul ei.  Petreceți timpul calitativ cu întreaga familia, spectacol recomandat pentru copii de la 5 la 10 ani!

Durata spectacolului: 1 oră

Prețul biletului: 50 de lei

Pentru informații și bilete sunați la numărul: 069162070.

#Deschiderea oficială a Laboratului Endava

În data de 23 ianuarie, în incinta blocului 3, Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică va avea loc deschiderea oficială a unui nou spațiu educațional.
Recondiționarea totală a acestui spațiu de laborator și dotarea acestuia cu echipamente performante este una din zonele de impact ale cooperării companiei private Endava cu Universitatea Tehnică a Moldovei. Laboratorul este dotat cu laptopuri și tablă interactivă și are misiunea de a transmite studenților abilități și cunoștințe practice din domeniul IT prin intermediul cursurilor gratuite livrate de către mentorii Endava.

În prezent, există 5 cursuri gratuite pentru diferite tipuri de tehnologii, care în format de rotație sunt predate în cadrul UTM de către profesioniști din cadrul companiei Endava.

Pe lângă cursurile în Java, restul tehnologiilor nu se regăsesc în curricula Universității, precum: DevOps, Testare, UI, applications management.
La eveniment vor fi prezenți reprezentanți ai companiei Endava și ai UTM, cadre didactice, studenți. Pagina evenimentului aici.

#Creed 2

Viața a devenit un număr de echilibristică pentru Adonis Creed. Între obligațiile de natură personală și pregătirile pentru următorul meci, Adonis ajunge în fața celei mai mari provocări din viața sa. Are de înfruntat un oponent ce are legături cu trecutul familiei sale și asta nu face altceva decât să intensifice apropiata bătălie din ring. Rocky Balboa e mereu în colțul lui Adonis, sprijinindu-l. Împreună, cei doi vor înfrunta moștenirea lor comună, vor pune la îndoială cauzele și motivele pentru care merită să lupți și vor descoperi că, în cele din urmă, nimic nu e mai important decât familia. Creed 2 e despre întoarcerea la origini, pentru a redescoperi din ce aluat e făcut un adevărat campion și pentru a nu uita că, orice ai face, nu poți scăpa de propriul tău trecut.

fdfd

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente