A fost dat start votării în cadrul concursului național în domeniul restaurației – Premiul Național în Restaurație „MĂR”. Competiția este organizată în premieră în Republica Moldova, iar publicul va putea alege atât cel mai bun local de profil, cât și cei mai buni specialiști din domeniu.

Votarea are loc online, până pe 30 ianuarie, pe site-ul premiul.mar.md. Câștigătorii vor fi desemnați atât de către public, cât și de către o echipă de experți în frunte cu juratul Master Chef România, Cătălin Scărlătescu.

„Sectorul restaurației este unul care necesită a fi valorificat, iar actorii din domeniu (restauratori, bucătari, barmani)trebuie apreciați la justa valoare. Organizăm acest concurs, pentru a scoate din incognitospecialiștii noștri iscusiți, astfel motivându-i să se dezvolte continuu. Asociația MĂR își propune să promoveze și să contribuie la dezvoltarea sectorului restaurației din Republica Moldova și domeniului gastro-turistic” a menționat președinta Asociației MĂR – Aneta Zasavițchi.

Gala de decernare a premiilor va avea loc pe 31 ianuarie 2019.

Vezi mai jos nominalizările.

#Nominalizările Premiului Național în Restaurație „MĂR”:

#Cel mai bun restaurant cu specialități din carne

#Cea mai bună berărie

#Debutul anului

#Cea mai bună patiserie

#Cea mai bună rețea de restaurante

#Cea mai bună cafenea urbană

#Cel mai bun cocktail-bar

#Cel mai bun restaurant de tip fast-food

#Cel mai bun restaurant cu bucătărie autentică

#Cel mai bun serviciu de livrare

#Diplomele Premiului Național în Restaurație „MĂR”:

#Bucătarul anului

#Barman-ul anului

#Food blogger-ul anului

#Restauratorul anului

Concursul Premiul Național în Restaurație „MĂR” este organizat de „Asociația Națională a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Republica Moldova” (MĂR).