Winetours Moldova te invită să descoperi în acest weekend Vinăria Poiana, o adevărată bijuterie în inima Codrilor

1536577541udrCyBs5jl-nuntabyaura-vinaria-poiana-1
Foto: Nunta by Aura

Winetours Moldova te invită în fiecare weekend să explorezi noi destinații turistice, să deguști vinuri deosebite și să cunoști oamenii talentați care le făuresc.

Colorează-ți weekend-urile participând la tururile de weekend organizate de echipa Winetours Moldova, care crează tururi vinicole și gastronomice autentice și delicioase, cu experiență de primă clasă în Moldova.

Seria de excursii de weekend începe pe 26 ianuarie 2019 și prima destinație este Vinaria Poiana – o adevărată bijuterie în inima Codrilor. Veți cunoaște legenda cerbului din Poiana Codrilor, care se regăsește astăzi pe eticheta vinurilor.

Frumusețea acestor locuri este cunoscută și peste hotarele țării. Aici, în podgoriile vinăriei Poiana a fost filmat și unul dintre cele mai renumite filme produse în Republica Moldova, cu participarea actorilor moldoveni – „O șatră urcă la cer”, regizat de regizorul moldovean Emil Loteanu. Imaginile imortalizate în zonă au devenit și o carte de vizită pentru băștinași. De asemenea, în regiune sunt 3 mănăstiri frumoase, ce atrag mii de turiștii anual.

Preț participare: 630 MDL/pers

Servicii incluse:
*transport tur-retur,
*excursie vinărie (ghid local)
*degustare 3 vinuri
*gustări

La încheierea degustării aveți posibilitatea să serviți masa în restaurantul vinăriei (extra cost) sau să procurați vin la preț de producător.

Plecarea: 10:00

Locul îmbarcării: Tucano Coffee (Alexandru cel Bun 91/a)
Limba de comunicare: română / rusă

Rezervări: [email protected] sau +37369555633 (Viber/WhatsApp).

Mai multe detalii găsiți AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente