(video) Igor Dodon a anunțat că nu va participa la alegerile parlamentare din 24 februarie, dar va susține Partidul Socialiștilor

50620430_770270176687560_3750367474386731008_n

Președintele țării, Igor Dodon, a anunțat că nu va participa la alegerile parlamentare din 24 februarie. Totodată acesta a anunțat că va susține în acest scrutin Partidul Socialiștilor.

Acesta a menționat că aceste alegeri reprezintă o șansă reală de restabilire legitimitatea puterii legislative care a fost pierdută în ultimii ani

„Pe parcursul acestor doi ani m-am străduit să lucrez împreună cu Parlamentul și Guvernul pentru binele cetățenii Moldovei, iar legitimitatea următorului Guvern și Parlament este obiectivul prioritar al acestui scrutin”, a menționat Dodon.

Totodată, acesta a menționat că înțelege responsabilitatea sa față de toți cetățenii care l-au ales președinte și va face tot ce-i stă în puteri.

„Poporul mi-a încredințat această funcție  și sunt obligat să-mi îndeplinesc datoria fără a mă îndepărta de funcția de președinte a țării. Astfel, eu nu voi participa la alegerile parlamentare, nu voi aspira la funcția de deputat, dar voi susține moral Partidul Socialiștilor”, a adăugat acesta.

Totodată, Dodon i-a îndemnat pe toți să meargă la alegeri și să voteze cu înțelepciune.

Vedeți mai jos întreaga declarație a președintelui:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente