(foto) Pe piața din Moldova va dispărea o companie. Produsele acesteia sunt neconforme

pulverizatoare-profesionalepulverizator-profesional-281-800×800

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței informează că este în proces de retragere de pe piața Republicii Moldova două produse importate din România de la Henkel Romania. Produsele sunt ambalate în recipiente de plastic cu pompa pulverizatoare, cu puternic efect de curățare pentru eliminarea mucegaiului, ciupercilor si murdăriei.

Iată ce produse

CERESIT Stop Mucegaiului pentru Baie 500 ml.

CERESIT Stop Mucegaiului All in One 500 ml.

Motivul: s-a constat ca în unele cazuri, e posibil să se desprindă capul de pulverizare, de corpul recipientului, cauzând stropirea. Dacă unii stropi de lichid intră in contact cu ochii, se poate produce rănirea acestora.

Dacă produsul a fost folosit doar parțial, pentru a evita orice posibilă accidentare, prin desprinderea capului de pulverizare de corpul recipientului, se recomandă sa-l puneți într-o pungă, în poziție verticală, și să-l eliminați împreună cu gunoiul menajer.

În eventualitatea cazului când produsul a fost utilizat și în timpul aplicării lui capul de pulverizare s-a desprins de corpul recipientului, este recomandabil să nu se încerce remedierea acestui defect. Se recomandă ca produsul să fie deversat în vasul de toaletă, respectând indicațiile de siguranță de pe etichetă. Spălați mai întâi cu multă apă vasul de toaletă, pentru a îndepărta orice urmă a altui agent de curățare, cu care ar putea veni în contact produsul CERESIT Stop Mucegaiului. Apoi se va turna cu grijă produsul în vasul de toaletă, evitând stropirea și trăgând iar apa. Recipientul gol va fi eliminat împreună cu gunoiul menajer.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente