Liv Conlon de mic copil visa să devină antreprenoare. La vârsta de 13 ani a câștigat primii săi bani - 5.000 de lire sterline. Importa din China diferite lucruri, apoi le vindea online. Însă în viața ei s-a întâmplat și lucruri negative. Fiind una dintre cele mai bune ele din clasă, colegii ei o hărțuiau zilnic timp de 4 ani. Ea a decis să abandoneze școala la 16 ani, iar la 20 de ani a devenit milionară.

Liv Conlon s-a născut în orașul Bothwell, Glasgow, Anglia. Ideea de lansare a propriei afaceri a venit spontan. În acel moment mama lui Liv își vindea business-ul, dar timp de 3 luni nu a avut nicio ofertă, din cauza că nu putea găsi un specialist de design interior pentru a-i pregăti studioul spre vânzare. La scurt timp fiica a amenajat studioul în așa fel, încât peste 3 zile a afacerea a fost vândută cu un preț mai mare decât plănuiau femeile.

Atunci Liv a înțeles că vrea să se ocupe cu acest lucru și și-a deschis afacerea. În primul an i-a adus un venit de 30.000 de lire sterline, iar în următorul an a obținut un profit de 1.000.000 de lire sterline. În prezent, compania ei a deservit în jur de 300 de clienți, scrie dailymail.co.uk.

Liv Conlon lucrează zilnic câte 18 ore. Ea spune că la început avea probleme de logistică. Nu avea transport cu care să mute mobila în încăperile pe care trebuia să le amenajeze. A dat de un bărbat care i-a propus serviciul lui cu 40 de lire, însă ea a refuzat oferta și a transportat toate furniturile în propria mașină.

La școală era mereu prima, de aceea, colegii ei o invidiau și o bruscau, intimidau. Ea nu a mai putu rezista și a părăsit școala la 16 ani.