Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru o zi de miercuri, 16 ianuarie, cât mai reușită

pexels-photo-1766942
Foto: Malcolm Garret

Chiar dacă ți se pare că anul nou a venit cu noi probleme, învață-te să le transformi în provocări. Echipa #diez îți sugerează o serie de evenimente la care să mergi într-o zi de miercuri, pentru ca să alungii emoțiile negativă și să te încarci cu o doză maximă de pozitivism. 

# 100 de cămăși basarabene salvate de la dispariție

No photo description available.

Miercuri, 16 ianuarie a.c., ora 11.00, la vernisajul Expoziției „100 de cămăși basarabene salvate de la dispariție”, organizată cu prilejul Centenarului Marii Uniri. Expoziția va fi deschisă pentru public în perioada 16 ianuarie – 28 februarie 2019, în incinta Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală, Chișinău, str. M. Kogălniceanu, 82. Acțiunea este inițiată de Comunitatea Șezătoarea Basarabia și Societatea de Etnologie din Republica Moldova și Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală, fiind susținută de către Institutul Cultural Roman „Mihai Eminescu” la Chișinău. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook. 

# DreamGuitar – Lecție gratuită de chitară pentru copii și maturi

Image may contain: 9 people, people smiling, text

Școala de chitară „DreamGuitar” anunță organizarea lecțiilor gratuite de chitară pentru copii 9+ și maturi. Indiferent de abilitățile muzicale, copiii și măturii la această lecție învață prima sa melodie la chitară. La lecție școala oferă chitară, însă obligatoriu pentru participanți este să vină cu bună dispoziție. Vedeți mai multe pe Facebook. 

# De Ziua Culturii Naționale

Image may contain: text

Ambasada României în Republica Moldova Ambasada României și Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” invită la concertul „Valori românești și europene” prilejuit de preluarea de către România a președinției Consiliului Uniunii Europene susținut de Orchestra Națională de Cameră și Corul Național de Cameră condus de Ilona Stepan. Mai multe urmăriți pe Facebook. 

# Master-class gratuit „Design Interior – de la idee la realizare”

Image may contain: text

Pentru toți cei interesați de la 15 la 55 ani! Sunteți pasionați de design interior? Doriţi să vă preocupaţi de activitatea preferată şi interesantă? V-ar plăcea să deveniți specialist în arta decorării interioarelor? Atunci lumea Design-ului e pentru Dumneavoastră! Mai multe detalii urmăriți pe Facebook. 

# Aquaman

Image may contain: 1 person, text

Aquaman îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman. Momoa îl descrie pe Curry ca fiind „jumătate om, jumătate zeu”. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente