Ieri, un ofițer de patrulare a devenit popular pe rețelele de socializare după ce a refuzat să vorbească în limba rusă cu un șofer din UTA Găgăuzia. Gestul polițistului a fost lăudat de mai multe persoane pe rețelele de socializare și chiar ex-primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă, i-a dedicat și o postare pe Facebook.

Unimedia a aflat cine e ofițerul devenit vedetă pe internet, dar a cărui identitate nu a fost încă făcută publică.

Este vorba de un tânăr în vârstă de 27 de ani, pe nume Andrei Rotaru. Acesta este originar din raionul Hîncești, satul Logănești, satul de baștină al ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, și al primarului de Hîncești, Alexandru Botnari.

Andrei Rotaru activează în calitate de ofițer de patrulare în regiunea de centru a republicii.

Polițistul este logodnicul interpretei Tatiana Spînu. Cei doi și-au făcut publică relația în septembrie 2018, când s-au logodit și au publicat pe rețelele de socializare mai multe fotografii de la eveniment.

De curând, interpreta a anunțat că au început pregătirile pentru nuntă. Cei doi se afișează des pe la petreceri în localuri din capitală și postează imagini pe internet.

Citește și:

(video) „Nu sunt obligat”. Un ofițer de patrulare a refuzat să vorbească în limba rusă cu un șofer din UTA Găgăuzia

„Nu era obligat”. Reacția Inspectoratul Național de Patrulare la refuzul unui polițist de a vorbi în limba rusă cu un șofer

Bașcana Găgăuziei cere explicații de la MAI în privința polițistului care a refuzat să vorbească în rusă cu un șofer