O fotografie a unui ou de găină, publicată pe contul de Instagram world_record_egg, a obținut, de pe data de 4 ianuarie 27 de milioane de like-uri. Prin urmare, fotografia a devenit cea mai populară din istoria rețelei sociale. 

Anterior, locul I în materie de like-uri, îl avea fotografia modelei americane Kylie Jenner, publicată pe data de 7 ianuarie. În fotografie, Kylie se ține de mână cu fiica ei. Aceasta a obținut peste 18 milioane de like-uri.

View this post on Instagram

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

În dimineața zilei de 13 ianuarie, imaginea oului avea deja nouă milioane de like-uri. În următoarele 10 ore, acest număr sa dublat. Conform calculelor aproximative, fotografia oului înregistra aproximativ un milion de like-uri pe oră. În această perioadă, trei milioane de persoane s-au abonat la world_record_egg.

Autorul contului a declarat pentru BuzzFeed News că pagina este administrată de Henriette Hen, britanic. Henriette a refuzat un interviu telefonic, dar a fost de acord să răspundă la întrebările jurnaliștilor prin e-mail. Autorul a spus că oul său se numește Eugene. Potrivit lui Henriette, ea a decis să stabilească un record mondial după ce a citit un articol despre cele mai populare 20 de posturi de Instagram unde a fost menționată și fotografia lui Kylie Jenner. „Nimic personal”, a adăugat Henrietta.

Ca răspuns, Kylie Jenner a publicat un videoclip în care a apărut cu un ou de găină pe care îl sparge pe drum, scrie meduza.io. 

View this post on Instagram

Take that little egg

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on