Eşti energic(ă), talentat(ă), motivat(ă) să faci schimbări pozitive în localitatea ta? Îţi place să faci voluntariat, să-ţi faci noi prieteni şi să fii util(ă) comunităţii? Doreşti să devii un lider iscusit, parte a unei echipe de succes?

Participă la o nouă rundă a concursului de selectare a membrilor echipei Fondului pentru Tineri Ialoveni! Vino, să schimbi lumea, să faci viaţa mai bună prin intermediul eforturilor comune şi împreună cu alți voluntari să realizați lucruri deosebite. Echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni, apreciază talentele şi calităţile tale, totodată te provoacă să descoperi lucruri noi şi să-ţi dezvolţi personalitatea.

Cine se poate înscrie
Tinerii cu vârsta între 15 – 30 ani, care locuiesc în localităţile raionului Ialoveni.

Cum poți deveni membru
Participă la concursul de selectare a noilor membri, completează și expediază FORMULARUL DE APLICARE până la data de 31 ianuarie 2019, ora 17.00.

Persoanele care vor expedia formularul de aplicare în cadrul concursului, vor fi invitate la un interviu de clarificare care se va desfășura în perioada 5 și 6 februarie 2019 la Ialoveni. Membrii noi, selectaţi în echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni, vor beneficia de instruire în cadrul unui atelier care se va desfăşura la începutul lunii februarie 2019, iar în perioada februarie – martie, vor avea o perioadă de probă.

Fondul pentru Tineri Ialoveni este format dintr-un grup de fete și băieți tineri selectaţi şi instruiţi, care dispun de calităţi deosebite și au dorinţa de a forma, promova, administra transparent fonduri destinate finanţării proiectelor și afacerilor iniţiate şi implementate de către tineri pentru dezvoltarea comunităţilor locale. În raionul Ialoveni, Programul „Fondul pentru Tineri” este activ din aprilie 2010 şi încurajează responsabilizarea tinerilor, inițiativa civică, totodată, contribuie la dezvoltarea comportamentului filantropic al acestora. Începând cu 2019, membrii programului sunt responsabili și de gestionarea Fondului de susținere a antreprenoriatului pentru tineri, componentă prin intermediul căreia vor fi finanțare anual cel puțin cîte 6 afaceri ale tinerilor.

Programul raional „Fondul pentru Tineri Ialoveni / Fondul de susținere a antreprenoriatului pentru tineri” este coordonat de către Asociaţia Obştească „Eco-Răzeni” în parteneriat cu Consiliul raional Ialoveni şi susţinerea financiară a Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Uniunea Europeană și Guvernul Suediei.

Pentru informaţii suplimentare găsești persoanele de contact:
Tel.: 0 268 73325, mobil: 0 796 41243
E-mail: [email protected]
Persoană de contact: Sergiu Gurău