Un tânăr a murit după ce a făcut o săritură nereușită într-un centru de distracții. Poliția investighează faptul

Безымянный

Un tânăr de 17 ani și-a pierdut viața în această seară după un accident din incinta unui centru de distracții pentru copii din cartierul Malina Mică al Capitalei, acolo unde era angajat. Potrivit ofițerului de presă al IGP, Mariana Bețivu, tragedia s-a întâmplat după ce adolescentul a încercat un exercițiu acrobatic pe una dintre instalațiile din centrul de distracții. Potrivit informațiilor preliminare, acesta a încercat o săritură din întoarcere pe o trambulină, în urma căreia a căzut în cap și-a fracturat coloana vertebrală.

Polițiștii au stabilit că tânărul de 17 ani lucra în acel local sâmbătă și duminică, pentru câteva ore. În momentul accidentului, niciun copil nu se afla în preajma acestuia, scrie agora.md. 

Potrivit Marianei Bețivu, tânărul a decedat la fața locului. Pe acest caz va fi pornit un proces penal, iar poliția va ridica înregistrările de pe camerele de supraveghere.

Poliția a fost alertată în jurul orei 20:35. La această oră (n. r. – 21:55), oamenii legii sunt în așteptarea medicului legist.

„Ambulanța a venit în 20 de minute”

Potrivit unei martor ocular, ambulanța a venit în circa 20 de minute, iar victima și-a pierdut cunoștința cu câteva minute înainte ca medicii să ajungă la fața locului. Aceștia au încercat preț de jumătate de oră să-l resusciteze pe tânăr, dar eforturile au fost în zadar.

Știrea se actualizează.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente